Homepage

Tento server přináší informace o možnostech grantového financování projektů.
Pro přidání tiskové zprávy nebo článku využijte vstup přes encyklopedické heslo organizace, jež grant vypisuje [možnost vyhledání].

VSETÍNSKÁ SPORTOVNÍ [ Sportovní zařízení ]

Turistické informační centrum Vsetín,člen A.T.I.C. ČR
Vsetínská sportovní, s.r.o..Hlavním cílem společnosti je zabezpečit efektivní provoz a správu vybraným městských sportovišť. Od 1. srpna 2009 společnost provozuje a spravuje dvě městská sportoviště, zimní stadion a víceúčelovou sportovní halu Na Lapači. V dubnu 2010 společnost převzala také fotbalový areál Tyršova a Skate Park Na Lapači.

Hlavní aktivity jsou : v rámci Sportovního areálu  Na Lapači zajištuje
provoz městských sportovišť (zimní stadion, sportovní hala, skate park, BMX park, dětské hřiště, Pétanque hřiště), pronájem sportovních ploch, pronájem reklamních ploch, organizování sportovních firemních akcí „na klíč“, veřejné bruslení, sportovní akce pro školy, půjčovna sportovních potřeb.
Dále taky fotbalový areál Tyršova ulice.

V budově zimního stadionu se nachází nově zrekonstruované a vybavené restaurační zařízení s kapacitou 100 osob. Prostor „Snacku" je rozdělen na kuřáckou a nekuřáckou část, jídelní část je vyhrazena pro nekuřáky.
Interiér je laděný do sportovních tónů. Samozřejmostí je velkoplošná televize se sportovními kanály a Wi-Fi připojení k Internetu.
Provozovatelé nabízí denní jednoduchá menu i objednávková jídla z mezinárodní a české kuchyně. Připraví firemní i rodinné oslavy, rauty, slavnostní menu na přání zákazníka, zorganizují barmankou show, apod.
V letních měsících je v provozu i venkovní posezení s dětským koutkem.
Kontakt: 737 268 035, Radim Ostrčil, provozovatel

MěÚ Vsetín 18. 09. 2012: Zastupitelé na svém posledním zasedání schválili zpracování podrobného záměru týkajícího se začlenění organizaci Městské lázně Vsetín, p.o. do společnosti Vsetínská sportovní, s.r.o. za účelem zabezpečení efektivního provozu a správy sportovišť a sportovních zařízení ve vlastnictví města Vsetína . Pod správu této organizace již byla začleněna sportoviště - Zimní stadion a víceúčelová sportovní hala Na Lapači , Fotbalový stadion na Tyršově ulici a venkovní Skate Park Na Lapači.

KONTAKTNÍ ADRESA:

Vsetínská sportovní, s.r.o.
Na Lapači 394
755 01 Vsetín
Česko (CZ)
tel: (+420) 733 756 665
(+420) 734 391 151

UMÍSTĚNÍ


AKTUALIZACE: Otakar HOŠEK (Informační centrum Vsetín) org. 164, 20.02.2013 v 14:59 hodin



Copyright 1998-2024 © infoSystem.cz